Seyahat Sigortası

Online Poliçe Satın almak için 0212 611 37 55 -0541 611 37 55  numaralı telefonları arayabilirsiniz.
Seyahat Sigortası için Ucuz ve Kaliteli Hizmet Varken Daha fazlasını ödemeyin. Yetkisiz yerlerden poliçe satın almayın !


• Siz ise bize sadece seyahat tarihlerinizi bildirin, Seyahat sigortaları alanındaki deneyimimizi size ücretsiz sunalım.

• Tüm Schengen ülkelerinde seyahat sigortaları zorunludur. (Avusturya, Belçika, Danimarka, Yunanistan, Finlandiya, Fransa, Almanya, İzlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Portekiz, İspanya, İsveç,Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Estonya,Letonya,Litvanya,Romanya,Bulgaristan,Makedonya ) seyahat edecek olan kişilerin, seyahat sağlık sigortası yaptırması zorunludur. 

• Yaptıracağınız seyahat sigortası ile hem vize alabilmenin ön koşulunu sağlamış olur, hem de seyahatiniz esnasında karşılaşabileceğiniz her türlü riske karşı önlem almış olursunuz.

• Schengen ülkelerinin talep etmiş olduğu sigortanın minimum teminatları aşağıdadır.

– Teminat limiti 30.000€ (Otuz Bin Euro)veya 50.000$(Elli Bin Dolar)olmalıdır.
– Acil durumlarda Ayakta tedavi masrafları 
– Acil durumlarda Hastane tedavisi masrafları 
– Sigortalının tıbbi nedenlerle nakli 
– Cenazenin yurda nakli veya sigortalının vefat ettiği yerde defin masrafları 
– Seyahat sigortanızla ilgili özel bir talebiniz olmazsa vize işleminiz için gerekli minimum teminatlarda bir poliçe düzenlenecek olup özel taleplerinizi lütfen bize bildiriniz.
– Bagaj Kaybı

• Yaptırmanız gereken sigorta kendi acenteliğimizden bizim güvencemizde yapılacak olup herhangi bir problemle karşılaşmanız önlenecektir.

• Seyahatiniz esnasında gümrükten geçerken gümrük memurları sizden poliçenizi ibraz etmemizi isteyeceklerdir. Poliçenizi yanınızda bulundurmayı unutmayınız.